Bloqs: bouw de perfecte kubus
Best-seller opnieuw verkrijgbaar


Vanaf dit voorjaar is een nieuwe versie van Bloqs verkrijgbaar in Nederland.

In Bloqs probeer je als eerste een perfecte kubus van 3x3x3 blokjes te bouwen. De puzzelstukken die je hiervoor moet gebruiken zijn 3d-vormen die bestaan uit 1 tot 5 blokjes. Slim spelen in combinatie met een tikje ruimtelijk inzicht helpt je naar de overwinning. Maar houd je tegenstanders goed in de gaten! Zij zullen proberen om puzzelstukken uit jouw kubus te stelen of te ruilen, waardoor zij eerder hun kubus voltooien dan jij. 

Bloqs heeft eenvoudige regels, bestaat uit prachtig duurzaam spelmateriaal en bevat een variant voor gevorderde spelers.

De nieuwe versie van Bloqs is op een aantal punten verbeterd:

  • De puzzelstukken hebben steeds dezelfde kleur. Door een verbetering van het productieproces kunnen we garanderen dat de kleuren van de verschillende puzzelstukken in elke doos hetzelfde zijn.

  • De kleuren van de puzzelstukken op kubusschijven komen overeen met de puzzelstukken in het spel. Daardoor wordt het nog overzichtelijker om te zien welk puzzelstuk je moet pakken en wat je nodig hebt.

  • Er is educatief materiaal ontwikkelt, zodat scholen het materiaal uit het spel kunnen inzetten als extra oefen- en verrijkingsmateriaal.

Robocity
sneak preview op het Spellenspektakel