Pumpkin Games & partners

Pumpkin Games is opgericht door mensen uit de spellen industrie en online learning. We willen echte spellen, spellen met innovatie mechanieken koppelen aan een leeromgeving. Op die manier kunnen thema's en onderdelen van het spel worden uitgelicht, waardoor men kan leren om beter te worden in het spel of nieuwe vaardigheden te leren.

We zijn een open organisatie die met vele partners uit de verschillende industrie├źn samenwerkt. We willen derhalve niet alleen onze spellen koppelen maar ook spellen van andere uitgevers die wij geschikt h iervoor vinden. D oor deze combinatie zullen wij de steeds populaire wordende ordspellenwereld een mooie plek geven in het onderwijs.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

CA-ICT is het aanspreekpunt van de Overheid voor de opleidings- en ontwikkelings-subsidies voor ICT-functies. In samenwerking met deze stichting ontwikkelen wij een bordspel inclusief leeromgeving om kinderen te interesseren voor een baan in de ICT.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

PONTE psychologisch adviesbureau richt zich op onderzoek en begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Samen met PONTE ontwikkelen wij aanvullend educatief materiaal bij onze spellen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

OpenEdu maakt online leren toegankelijk voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Dit doen zij middels een online leerplatform, samengesteld uit verschillende open source e-learning producten. OpenEdu ontwikkelt en beheert het leerportaal van Pumpkin Games.